Livet...

Då var vardagen i rullning igen. Det är kul med skräckblandad förtjusning då jag har haft konstant magsår då jag aldrig vetat om jag kommer att vakna på morgonen? , kommer jag komma till jobbet med pendeln? (Pga snön som har varit), kommer tågen åka som de ska så jag hinner hämta Adrian innan dagis stänger?.... ja ni förstår.  


Sen finns det inget mer i hela världen som ogillar med än att vara NY. Därför ger jag alltid 2000% i början av något så att ny-faktumet försvinner snabbare. Jag hatar att inte vara snabb, kunna alla effektivare knep, hitta på lager och i system utan att behöva tänka efter, att inte ha svar på det mesta- japp, inget för mig. Så japp, blir en massa pluggande! :)


(null)


Denna vecka så går jag parallellt med butikschefen/Regionschefen i en av citybutikerna. Jag har verkligen inte kunnat hamna på ett bättre ställe! :) Så jag ska bara ta in all kunskap jag kan så det bara är att tuta och köra sen! Har observerat tjejerna min butik på distans och nu jäklar har de gasat på! Kul att se! :) 


Det är en klar fördel att jag inte är ny inom skor utan har 4,5 år i ryggen, sen en ekonomi- och redovisningsutbildning och lång allmän retail och ledar- och coachningserfarenhet.   Så just nu lägger jag stor vikt på att lära mig allt om alla varumärken och systemet för att kunna analysera siffror. 


(null)


För om du vet hur du vrider och vänder på allt så kan du se till att skapa rätt förutsättningar, i rätt tid, för att kunna lyckas. Det kommer att kräva mindre jobb i längden och kommer inte att behöva göras om, om du bara har kunskapen och tog dig tid från början att få det rätt. 


Igår var jag på mitt första BC möte i MOS, det var kul att träffa tjejerna i min grupp! Våra butiker är ganska lika på många sätt så det kommer att bli intressanta diskussioner framöver! :)


(null)


 Ska bli kul att kunna se vilka resultat man kan få till i år! :) kul att få komma in relativt i början på året i en ny butik så man har alla förutsättningarna på sin sida. 


I övrigt så tvättar vi upp det sista från resan här hemma. Har hämtat ut en del paket och snart får jag sätta tänderna i bytet av barnens rum! Ska bli så kul, och det kommer att bli så bra! :) Jag och Adrian hade vårat första morgongräl idag, trist men det hör till. :( 


Imorgon är första veckan avklarad! Huvudet är lagom mosigt så jag ser fram emot en ledig helg och ännu en fartfylld vecka! 


Kram kram
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR