Något nytt...

Idag har vi spenderat sista dagen i Bangkok, det har varit helt fantastiskt på alla vis! :) När vi landar imorgon så har vi en vanlig dag hemma med att komma i ordning, dvs tvätta, storhandla, hämta paket på posten, leta fram vinterkläder till jobb och dagis. Sen dagen efter så är livet igång som vanligt igen! :)  


Något som var kul medans vi var på semester var att jag var i slutet av två jobbprocesser där jag var en av de två som var kvar. Detta hann inte bli klart innan vi åkte så ovissheten fick följa med på ett hörn under semestern. 


Efter några dagar i Ao Nang fick jag i alla fall besked, jag hade fått båda tjänsterna! :) Så jag behövde bara välja den som gynnar mig mest rent strategiskt, och det som har varit skönt med den tjänst jag inte valde för denna gång- är att det är en person jag är nära till och bryr mig mycket om. Så hon vet om att det blir rätt beslut för mig. :) 


Så dagen efter vi kommer hem igen så börjar jag alltså som butikschef för Scorett!


(null)


(null)


 Tillbaka till skor äntligen! Tillbaka till kunder, kollegor, människor, inte jobba över, kunna "gå hem", få ha helg, få ha semester, kunna fortsätta utvecklas inom ledarskap, jobba med konkreta saker och mål! Hej livet! Jag KAN träna igen, och jag VILL träna igen! :) 


Jag känner redan av "förändringen" och den kom i helt rätt tid. Så skönt att även gå in i något nytt helt utvilad också! :) Jag har ju även varit ledig sedan den 19/12 med julledighet och allt vad det heter. 


Jag klev officiellt av min nuvarande tjänst den 31/12 och har sedan dess varit ledig med betald lön. Så jag är fullt betalt tills mars och har sen även därför dubbla löner i februari och mars, så det är skönt att ha hela sommaren klar rent ekonomiskt när man nyss kommit hem från 3 veckor i Thailand! 


Vill även tillägga att jag har fan aldrig haft ett sådant flyt i mitt liv där exakt ALLT klaffar! Så på 29 år så är detta mitt moment! Haha


Det ska verkligen bli så mysigt att få komma hem! Vi blir hämtade på Arlanda och sen blir det hem till vardagsbestyr! Jaaa! ;) haha!


Hoppas ni har en mysig helg! 

Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR