Såå jäkla bra jobbat!....

Vet inte riktigt vad som hände idag, bejb tog Adrian och åkte till gymmet och jag provade mina nya bikinis som kommit. TIPS: Åk alltid på semester innan du ska pröva nya bikinis, så mycket lättare och roligare när man har färg på kroppen! Haha! 

När det var gjort så fortsatte jag lite med mitt projekt här hemma, någon kommer att bli extra glad! ;)

Sen var det tvätten som åkte på stryk, och ja.... nog varenda lilla skyffe skulle jag säga. Bejb och bubbis kom tillbaka och sen fick bejb lite att pyssla med. Han har fått sortera kablar och elprylar, fixat alla våra iPhone-tillbehör m.m.

Jag har sorterat och rensat sängkläder, gått til återvinningen, rensat i barnens rum, kastat massa som Adrian inte ska ha kvar i sitt rum, rensat sulor och skovård, gått ner med saker till källaren och städat badrummen bland annat. 

Idag gick vi alltså på något konstigt sätt igenom alla "gömmor" och allt hamnade på rätt plats. Nu har vi ju inte så mycket ställen som det låter, men i vardagen så blir det ju lätt att saker släpar lite. Men nu är ordningen återställd! Så skön känsla att veta vart varenda lilla pryl i ens hem ligger och veta att man inte har kos någonstans eller att man har en massa onödigt junk som ligger. Skulle det behöva så kan jag ni hittq varenda sak vi äger inom 5 sekunder! ;)

Bästa är sen när solen tittar fram igen, man kan tvätta fönstrena (ser ut som skit efter att fasaden putsades), ha balkongen öppen, korsdrag och känslan av att det är rensat....Ahaaa. Hur Nice kommer det inte vara att kunna uppleva vår och sommar i år med solljus?! :)

För er andra som inte läste förra året så spenderade vi hela våren/sommaren/hösten helt inplastade då man skulle byta balkonger och lägga nytt tak på hela huset. Då vi bor i en stor lägenhet så har vi hela gaveln/våningsplanet och därför hade vi byggnadsställning och plast hela vägen runt.

Fläkten på taket var avstängd- blir då inget drag= ingen luft typ, fönstrena var inplastade och tejpade, vi hade en uppfälld container utanför vårat största fönster som normalt ger ljus till hela lägenheten- containerns lock gjorde att det såg ut som kväll dygnet runt. Då det var lika varmt inne som ute mitt i högsommaren så gick det inte att vara inne. Så vi bodde på stranden på dagarna de veckor vi var hemma på semestern! :) 

Nej, fy satan! Skönt att det är ett avslutat kapitel och så skönt att vi fick detta ryck idag! :) Då har vi ett lass kvar sen som ska till tippen sen är vi officiellt skräpfria!  *Wiiie*

För att byte lite miljö idag på eftermiddagen så åkte vi till Farsta en snabbis innan middagen. Jag kollade lite inredning och inspo, sen blev det lite nytt på H&M till mig och Elin. 

(null)

(null)

Vi stalkade även förbi min butik och spånade lite visuella idéer. Hoppas att min side-kick kan följa med mig ut i veckan och hjälp mig att sätta fingret på det jag kom fram till idag. :) 

Nu blir det sängen och imorgon kommer ÄNTLIGEN de älskade ungarna hem igen! Så skönt att vi själva var borta samtidigt. Så det var typ veckan innan vi åkte och nu veckan efter som man har tänkt på att de är borta. Annars så hade vi ju fullt upp själva! :) så skönt! Men nu kommer de att vara hemma i lite mer än en månad så vi kommer kunna ta igen allt och berätta om våra resor. 

Jag och bejb har en ny idé för nästa resa! Skulle vara as kul om vi körde på det, även om det kommer att ta lite längre tid att ordna än senaste resan till Thailand! :) Vi får se! 

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR