Vardag och hemmafix....

Inte så mycket spännande att berätta just nu, livet och vardagen med tjejerna också är i rullning igen och det är härligt på sitt sätt! 


Första dagarna när de kommer är ju lite dedikerade till att hämta saker som glömts osv och denna gång  var inte annorlunda :)  Nu har det ju varit lite extremt så klart då tjejerna kom hem från Thailand i söndags, flyttade i måndags och skulle ha första skoldagen idag på 6 veckor! Haha


Men snart är alla i fas igen! :) Elin blev i alla fall superglad för uppdateringarna i hennes rum. Det blev lite nytt och främst så har det rensats! Hon har ju haft det rummet sedan hon var 12/13 år då det totalrenoverades sist så mycket av sakerna som hon hade då, var ju kvar i skrivbord och lådor och tog onödig plats. 


(null)


Så man kan säga att ett åldersskifte har gjorts då hon helt enkelt har andra intressen nu! :) Så hon ska få gå igenom det som legat i skrivbordet och i hennes nattduksbord, jag har bara snällt tömt dem och lagt allt i en kartong var för sig. 


Sedan har jag rensat ur och vikt om en del i hennes garderob och tagit bort en del som "sommarkläder" så hon får mer plats. :) Det är kul sen när våren kommer och man kan ta fram det ljusa igen, det blir som en ny garderob! :) 


Näst på tur är Ellas nya rum. Vi har tömt det, spacklat klart i helgen och köpt färg. Nu ska vi få till en tripp till Ikea bara och fixa till det sista! :) Därefter är det Adrians tur. Det blir en totalrenoverings variant där hos honom också. Vi ska göra oss av med möbler, köpa nytt och göra om allt, ska bli så kul att få fixa! :) 


Fan vad det är nice med nytt år! Snart kommer solen också och då lägenheten lyser sådär härligt igen då vi har öppen planlösning! Den är verkligen super härlig och mysig på höst/vinter, men vår/sommar är magiskt! :) 


Annars i lägenheten så ska lite el fixas till, vi vill ha nytt soffbord och matbord + stolar. Sen ska jag nog ta och fixa lite i vårat sovrum också så det får en bättre helhet. Sen är allt i fas! :) Efter det får det bli att flytta! Haha! Tänker inte byta luckor i kök eller bänkskiva. Då flyttar vi istället och får riva något fult och slitet! Haha! :)


Får ni också ryck vid varje större årstidsskifte och vill riva allt? ;)


Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR