Dagens idag...

Idag lät vi Adrian få sova ut ordentligt då han var svinjobbig igår så vi behövde gå upp tidigare pga vi skulle resa vidare. Ungen sov vaknade vid 09 sken som en sol! Hej unge! Jag har saknat dig!

Vi åt resans bästa frukost ändå länge! :)  Det fanns hur mycket som helst att välja mellan och man behövde varken vänta eller stå i kö!

(null)

(null)
  
När alla var mätta och nöjda så promenerade vi bort till Bangtao Beach, den är en av Thailands längsta stränder med sina 10 km.
   
(null)

(null)

(null)
 
Vi hängde där typ hela dagen, vi hyrde solstolar, åt amazing mat, jag tog en massage, Robin pressade i solen och Adrian blev kompis med allt och alla åt mofflade glass! :) En helt fantastisk dag! 

Vi tog en tuk-tuk tillbaka, och då de inte är jättevanliga (alltså Koh Lanta tuk-tuks), så blev Adrian överlycklig! Han vill inte åka se små röda bilarna, det ska vara moppar med sidovagn! Haha! Vi gick till poolen och hängde tills solen gick ner, Adrian och pappi åkte rutchkana, sen gick han till leklandet/barnpassningen och vägrade att bli hämtad. Så vi gjorde oss i ordning i omgångar och sen gick dem och spelade pingis. 

Vi åt på samma ställe idag som vi åt på igår, sååå gott! 

(null)

(null)
 
När vi kom tillbaka från middagen så kollade vilka filmer som gick på bion. Och så klart var det Transformers! :) Så vi kollade en timme typ innan klockan blev för mycket. Nu sover Adrian och vi ska lägga oss och kolla på vår serie på Netflix, Brooklyn 99.

Fick frågan av min bästa vän om vi har hemlängtan? Nej, inte direkt, vi hade kunnat vara borta mycket längre till. Men vi har så mycket kul att se fram emot när vi väl kommer hem. Jag har nya utmaningar som väntar, bejb slängs in i nya projekt osv sen jag ser även fram emot att få tvätta, handla och "nolla" semestern! Haha! ... jupp sån är jag! :) Jag storstädade allt hemma och bäddade nytt innan vi åkte så allt annat är flawless, det är bara så skönt att vara i fas när man kommit hem! :) 

Sen frågade hon om maten blir enformig av att vara borta så länge som vi varit? Nej, absolut inte. :)  Man kan typ äta en ny maträtt varje dag om man vill. Sen att man blir typ besatt av vissa maträtter är en annan sak, så man äter dem typ gärna till lunch och middag... varje dag... haha! 

Kram kram 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR