Första dagen på Koh Lanta...

Idag kom vi fram till Koh Lanta, vet inte riktigt hur lång tid speed boaten tog från Ao Nang, jag somnade på vägen. Men den var väl beräknad att ta ca 2,5 timmar. Väl framme så tog vi en tuk-tuk till vårat hotell. Vi kunde gå upp och lämna alla våra saker på en gång och sedan skrutta ut till stranden.  


Våra rum är så stora och fina! Vi tog ett familjerum och "farfar" fick ett dubbelrum, med samma antal rum men att det inte står en extra säng i hans "extra rum" haha!


 Men det är ett smart sätt att kunna krympa och växa efter behov. Det är lättare att stoppa in lite möbler än att behöva bygga om. Vi bokade direkt på hotellets sida vilket blev typ hälften i kostnad för båda våra rum så det var ju Nice. :)


Väl nere på stranden så badade vi en stund på Long Beach och tog sedan en tuk-tuk till Klong Dao så Adrian kunde bada lite lättare då den stranden är mer långgrund. 


(null)


(null)     


Vi rundade av vid 17 och tog en dusch och käkade middag på "N and N" som ligger mitt emot vårat hotell, vi tog även lunch där innan stranden.


(null)


 De har så god mat och massa gott till frukost! :) Lagom skönt när man inte orkar ta beslut första dagen på ett nytt ställe! 


Adrian somnade till och med i bra tid så vi kunde kolla lite Netflix och till vår stora glädje så var en ny säsong släppt av "Brooklyn 99"! Haha 


Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR