Mamma mu går på spaaa....

Idag har vi vår sista dag med sol och bad, lite sorgligt men det känns helt okej ändå! :) Idag så blåste det en del på stranden som ligger ca 60 meter nedanför hotellet så vi vände och tog en pooldag istället. :)  


Adrian lämnade oss inom kort och gick till leklandet. Så vi har hängt vid poolen och bara tagit det lugnt. Strax innan lunch hämtade vi Adrian och så åkte vi lite i rutschkanorna :) Lunchen tog vi bara nere på stranden i ett av de mindre tälten, såå gott! Adrian fick lite frukt medans maten lagades :) 


(null)


Adrian badade sen, och jag gick och tog en 90 minuters massage + ansiktsbehandling på hotellets spa- så man får bukt med detta solkräms-fejs! Jag slängs ju rätt in i vardagen när vi kommer hem och jag hinner inte gå på något samma vecka. 


(null)


(null)


(null)

Jag var lite öm i ryggen från igår då en dam med starka nypor på stranden fick ge mina knutar i rygg/axlar en om gång. Men denna kunde till och med ta i ännu hårdare och ingen var gladare än jag, massage SKA göra ont- annars kan man strunta i det! :) 


När jag var klar så kollade jag på bio programmet och såg att Superhjätarna 2 strax skulle börja. Så jag berättade det för Adrian som sprang och hängde där ett tag. Jag och bejb hängde vid poolen och njöt av de sista strålarna innan solen försvann! :)


(null)


Imorgon hämtas vi av en taxi vid kl 10.30 för att flyga till Bangkok. Ska bli så härligt!  :) Vi har en del saker klara som vi vet att vi vill göra, resten tar vi bara som det kommer. Vi har ändå 3 nätter där så det är ingen stress :)

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR