Nästa etapp...

Igår bokade vi boende för början av nästa etapp då vi lämnar Koh Lanta imorgon bitti. Vi kommer att bo 3 nätter på Phi Phi till att börja med. Vi tar en speed boat dit som tar 30 min och vi blir hämtade från hotellet. 


Här är i alla fall några minde bra bilder på boendet på Phi Phi. Vi bor nära pir och stad, men ändå en bit från alla fest! :) 


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Hade velat boka mer ställen efter dessa tre dagar, men man hinner inte alltid. Det är internet som svajar, Adrian är trött och vissa vuxna i sällskapet skulle behöva äta lite mer- så det hans inte med igår kväll och istället får man krysta ihop något nere på stranden där man inte ser något istället. Och här sitter jag nu, tadaaa!  Haha :)


Nu när man har varit här en gång så har man lite bättre kännedom kring avstånd, standard på hotell osv så ska vi hit och inte har vår mest hektiska jobbperiod och endast 5 månader på oss- då kan jag gärna ha lite mer framförhållning och enbart stoppen ner skrivna och boka transfers på plats. För dessa 5 månader har känns som en vecka där Robin av oss jobbade in i det sista på Arlanda med en stor kund. 


Vi kollade på att åka till Koh Samui men det är inte rimligt nu med tid kvar och priser flyg. En annan resa lite senare så kan man typ börja med det istället eller om vi hade mer tid kvar. Ner till Koh Lipe blir också tajt. Så mest rimligt blir i så fall 2 olika boenden i Phuket innan Bangkok. 


Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR