På plats i Phuket...

Resan hit med färjan gick toppen, även om det blev lite väl böljigt ute på havet innan vi kom in i en bukt. Robin fick gå upp och andas lite i värmen medans jag satt kvar med Adrian nere i frysfacket med alldeles för lite kläder på mig. Hade resan tagit mer än 2 timmar så hade jag nog spytt. 


Ska kolla hur långt innan man bör ta postafen, vi mådde ju inte illa först och har inte gjort det på någon båttripp alls. Som tur var hade jag 2 tabletter tillgängligt i väskan och resten låg med reseapoteket i stora ryggan. Men det har nog att göra med att man inte "ser" utåt eller båtens färdriktning då man känner allt men kan bara titta in i en vägg typ. 


Vi hade sedan en bokad taxi till hotellet i Karon och det gick relativt snabbt att ta sig från piren dit. Vi fick sedan vårat rum på en gång och kunde byta om. 


(null)


(null)

(null)


(null)


Andra bilder från nätet:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi gick bort mot stranden för att äta lunch och sen bada efteråt men det var tajt och mycket folk och vi var egentligen ganska trötta från resan, tidiga morgonen och gårdagens heldag på havet- så vi gick tillbaka och hängde vid den stora hotellpoolen i stället! 


Hade först tänkt att boka på Phuket Orchid resort and spa men det var tillgängligt på lite fel dagar för vår planering så detta blev toppen! Hotellet heter Chanalai Hill Resort och ligger helt okej till från allt. Just i Phuket så skulle jag väg hellre önska lite längre bort än för nära, därför ligger vi till perfekt! :)


Vi bokade tre nätter här och det är lagom för jag hade inte velat ha en dag till här och vi kommer inte åka hit igen. Det blir liksom lite fel att åka till de andra delarna i Thailand med vettigt folk och vackra stränder- och sen komma till smutsiga "Ryssland", så tack för sol och bad men sen var det bra! :) 


(null)


Vi har 3 dagar till uppe vid "Hat Surin" och det kommer att passa oss bättre. Lugnare tempo, mindre röj och stad, mindre folk på stranden och finare strand. Sen kommer vi att bo på ett mer äventyrsbad-hotell med en enorm pool för Adrian att busa i! :) 


Sen den 31/1 så bär det av mot Bangkok och vi är så pepp! Det kommer bli så coolt, där kommer vi spendera 3 dagar och bara mysa runt innan vi rör oss hemåt!


Kram på er!


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR