Phi Phi island dag 1 av 3...

Idag kom vi i land på Phi Phi, efter den snabbare turen på enbart 30 minuter från Koh Lanta. 


(null)


(null)


När vi klivit av speed boaten så stod en portier på piren och väntade på oss, tur att han frågade oss vart vi skulle för jag hade verkligen inte räknat med hjälp! :)  Han tog alla våra väskor på en rullvagn och så gick vi mot hotellet! :) Adrian fick även sitta på alla väskorna och njöt av åkturen då han såg ca 30 katter på vägen och tillslut EN APA! haha


(null)


(null)


(null)     


Vet inte hur det är på andra delar av ön, men jag tror det gäller för hela- det finns inga bilar/trafik på ön, alltså inga tuk-tuks. Vi har sett någon enstaka moped, och en kom en polis åkandes på. Så knäppt om man tänker till kontrasten i Ao Nang och på Koh Lanta :) 


Väl framme på hotellet så fixade vi lite med papper osv och så kunde vi få vårat rum på en gång! Vi valde att bo i ett trevåningshus istället för bungalow. 


(null)


(null)


Poolen är typ en av de bästa jag någonsin sätt så den har så många olika nivåer. Så Adrian blir så självständig! :) 


(null)


(null)


(null)


Den må inte se mycket ut för världen, men det är den! Stor, olika djup och mindre pooler och djup i samma pool! :) Kort efter att vi kommit tillbaka från lite lunch så kom två svenska tvillingtjejer på 5 år till poolen och satte sig bredvid oss och de blev typ bästa vänner och har lekt heeeeela dagen! 


Idag har vi hängt vid poolen, läst (äntligen!)- PS. Kan inte alla bara läsa hjärnstark? Gör det bara! Framförallt om du är en person som stressar mycket och inte "hinner" med träning, om du annars har ångest, om du har ADHD.... ja och säkert en massa andra anledningar som jag inte ens har kommit till... (är på Sid. 98 av 239 typ)... så oavsett, är du en levande, andandes människa- så läs boken bara! Haha


Vi har pratat en massa med mamman pappan som var hur trevliga som helst! :) och vi har små spånat lite på att eventuellt ta en longtail ihop och kolla lite öar. Vi blir här i tre nätter innan vi ska vidare sen mot Phuket!


Kram på er! 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR