Uppdatera bloggen när man reser....

När jag reser och vet att internet kan svaja så skriver jag antingen alla inlägg i anteckningar i iPhone och kopierar sedan in hela texten, centrerar och sparar. (null)Sen lägger jag in bilder bitvis och sparar efter varje bild. Då riskerar man inte att ha lagt en lååång stund att skriva ett bra inlägg som har legat nära i minnet och att allt försvinner och man istället hasplar ur sig något fåordigt. Skulle inlägget sen avbrytas eller försvinna, ja då klistrar man bara in texten igen och ger det ett nytt försök. 


Man är så heller inte bunden till att skriva eller uppdatera när man har internet. Utan man kan förskriva inläggen, skriva en rubrik högst upp och dela upp allt i stycken när man har tiden. Det kan vara medans man sitter i en transfer, är på stranden, väntar på maten osv. Och sen när man väl har internet så är det bara att smacka upp allt i ordning. 


Skriver jag i blogg.se appen hemma så sparar jag som utkast efter en stund, men innan jag gör det så kopierar jag hela texten och sparar, ifall det skulle hänga sig. Så ni hör, många gånger är det bara lättare att skriva allt i anteckningar och sen lägga in i bloggen. Skriver man även anteckningar och har en Mac dator med dig och wi-fi tillslut så hämtar man bara upp texten i "anteckningar" på datorn och kan lägga upp inlägget där. Annars kan man maila/dela texten man skrivit till sig själv. 


Hoppas ni fick lite tips! 


Kram kram 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR