En härlig dag i solen....

I dag började vi med lite sovmorgon då vi sovit dåligt inatt då fläkten på taket stått stilla. Man somnar och ligger typ och hallucinerar för att det är så kvavt och man är klistrad i lakanen som är helt klibbiga. Inte najs men förhoppningsvis löst snart då hela alltet ska bytas ut och vi slipper förhoppningsvis detta problem helt med att den slutar gå i tid och otid! :) 

Sen blev det mysfrukost och pappi var nere och målade alla Adrians hyll-delar en gång till. Ja, vi passade på att tajma in det dåliga väder som varit med att renovera Adrians rum. Det kommer att bli såå bra! :) 

När alla var klara med sitt så blev det lite häng ute i solen och sen åkte vi bort till några vänner från familjen och solade, badade och grillade till middag!  Härligt med lite sol tillslut! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

  Imorgon får vi se vad vi hittar på! :) Det lutar mot stranden i alla fall. Vi ska väl passa på att måla våra lager på morgonen så vi har 8 timmar fritt på dagen. Ska ta och steka lite pannkakor med bubbis efter frukosten som vi kan ta med till stranden. Shit vad han har tjatat om pannkakor! Haha

Skulle behöva ta tag i lite sortimentsgrejer inför hösten också, fixa försäkringsärenden och sälja bort en massa saker som bara ligger. Men det får bli för någon dag med regn! ;)

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR