En mysig dag på höghöjdsbanan i Trondheim..

Under en av dagarna som vi var i Norge nu på semestern så började vi kolla på en tripp till klättringsbanan som ligger en liten bit ifrån. Sagt och gjort så hade vi packat ihop oss dagen efter och var på väg! :) 

Först så fick man ut sin utrustning och hjälp att sätta på alla selar osv, genomgång av säkerhet och de olika banorna och dess svårighet. 

Sen drog alla åt varsitt håll och jag och bejb hakade på bubbis. Det tog typ exakt 5 minuter för ungen innan all hans osäkerhet och rädsla var som bortblåst! Han knäppte på och av alla fästen som en kung och som att han aldrig gjort något  annat i sitt liv. Han växte verkligen 10 cm där och då. 

Minns inte när vi kom men vi var där tills att de stängde, så typ 11-16.30 i alla fall? Så 5,5 timmar mer eller mindre av konstant klättrande- bra jobbat! :) 

Vi kommer lätt att besöka de höghöjdsbanor som finns i Stockholm. Det finns någon i Nacka, Lida och Vaxholm som jag vet i alla fall! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har inte skrivit något på flera månader har varje haft tid heller lust. Och denna semester har av olika anledningar gjort mig mer mentalt trött, än om jag bara hade struntat i att ha semester i överhuvudtaget. 

Så jag ska försöka skriva lite då och då när orken faller sig på! 

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR