Gårdagen på Kolmården...

Alla dagar som det har varit kanonväder har vi tagit vara på och packat ihop mat, frukt och dricka och bott på stranden. 

(null)

(null)

Då vår fläkt på taket är av så har vi inget drag i lägenheten utan all luft står helt stilla, vi har alltså haft 27-30 grader inomhus trots att fläktarna går på max och vi har korsdrag- allt står stilla. Och då är detta alltså innan vi ens gått till stranden samt vid 17 när vi kommit hem igen. 

Så dessa dagar som var så blev vi faktiskt lite mätta mot slutet och smygstartade kvällens renoverings-fix mot slutet, trots att det fortfarande var sol. Man pallar ju liksom inte. 

Är man på semester och har 35-40 grader ute så är det ju i alla fall kallt på rummet, i någon galleria eller minimarket- nu hos oss så har det aldrig tagit slut! :)  Utan på kvällen är det 27 grader i sovrummet, luften står stilla, allt är klibbigt och man är redan svintrött av de andra nätterna man inte kunnat sova, samt efter dagens aktiviteter och man vill bara sova! Haha

Så nu att det blev lite mulet var faktiskt skönt! :) Vi hämtade upp min bestie och hennes dotter och så drog vi alla mot Kolmården. Vi kollade in djuren, lite shower samt åkte berg-och-dalbanor och i linbanan över safariparken. 

Vi fotade mest med systemkameran men har inte hunnit gå igenom den ännu så här kommer lite från mobilen! :) 

(null)

(null)

(null)

Då vi kom senare så hade vi ingen kö till Delfinshowen eller någon innan/efter oss i safariparken då vi hoppade på i absolut sista rycket. Så det var bara vi och djuren! :)

Det var så häftigt när vi gick runt för allt kändes helt annorlunda. Det var som att djuren levde ut och röjde då alla gått hem, som att man fick se hur de egentligen är. 

Barnen har haft en toppendag och det var så mysigt att ses och hänga ingen! :) Bubbis fick välja nått från djurshoppen när vi skulle hem så det blev en enorm sköldpadda och en lång skallerorm! :) 

Vi planerar lätt in ett nytt besök nästa sommar och kollar då också in den nya delfinshowen som ska visas. Sen ska jag kolla vidare på förbokningen. Hade varit skönt att komma tidigare som vi brukar och sen ha delfinshowen och safarin klar och tidsbestämd för att slippa köa.  Nästa sommar kommer att bli sååå skön! Planera allt och bara ha våra veckor klara! 

Hoppas att ni haft en fin Dag! :)

//Linda

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR