Man är bara människa...

I natt blev det tre ynka timmar med sömn för mig som redan låg på minus. Adrian har hostat  en del och haft det tufft, sen björnmamma som man är så ligger man och lyssnar att han andas osv, hopplöst! :)


När han sen vaknar kl 06.30 och på reflex vill äta frukost så förklarades det att- det kunde kan glömma haha! Han vaknar inte ens 06.30 på vardagarna så kan ska inte ta frukost då på en lördag så jag har kunnat sova 3 timmar. Så kan somnade om igen så så höll det på ett tag. 


Solen har lyst idag och det gör så mycket för energin! :) Idag har det tvättats och så gick jag loss på garderoben i hallen. Har bytt plats så vi har våra jackor i ena och sen skor hela vägen i den andra. Innan var den fördelas på vuxna/Adrian då vi oftast ser till att han får på sig allt och sen hade tjejerna en egen sida. 


Nu får alla ca 2-3 hyllplan var för våra skor. Det var skönt att torka av alla hyllplan inför våren också. När jag sedan ändå höll på så har jag rengjort och vårdat alla skor som vi hade i garderoben. *svettigt* haha! :)


Vid eftermiddagen blev A lite hängig så jag fick med honom till sängen för att vila, han hade nyss fått ont i örat också och fick alvedon och sov från kl 13.30-18.30 (!!) var inne och pratade mer honom men han var borta. 


Jag åkte sedan en snabbis bort till Farsta innan de stängde och köpte lite sko-saker och bollade igenom morgondagen och exponeringen så jag kommer vara borta och hemma med Adrian.


Sen åkte jag jag storhandlade för veckan i lugn och ro, fy satan vad Nice! Väl närmare hemma så känner jag bara hur jag ger upp- jag är inte mer än människa. Klockan var nu 18.30 och så skulle jag i så fall ställa mig och laga mat och stressa med A om han vaknade. 


Just idag var jag kort i allt och kände verkligen att jag inte orkade mer all ev kommande stress idag så vi beställde pizza i stället. 


Väl hemma så vaknade A upp och var på sitt bästa humör. Det är som att få tillbaka en helt annan unge. Skönt att han kunde somna lite! :) Sen har vi bara haft en mysig kväll och jag röjde upp det sista för kvällen. 


Hoppas att ni haft en fin helg!


Älskade helg!

Denna dag har gått i ett sedan jag slog upp ögonen imorse. Solen sken och då blir jag alltid på humör för att rensa, städa och fixa! :) Det blir ju så befriande efteråt! 


(null)


När solen är framme så lyser hela lägenheten upp då vi har fönster runt hela lägenheten. Så är det grus i hallen syns allt i så fall, och nu hade jag även tröttnat på att inte kunna röra mig i förrådet så allt åkte ut i hallen. 


Det är oftast så jag rensar; tömmer ett rum så det är som det ska, ser vad jag sen har framför mig, sorterar tills allt är på rätt ställen och går vidare på nästa rum. Det blir klart snabbt och man går igenom allt som inte ligger rätt. 


Men jag hann igenom en del, hann tvätta, slå in paket, äta frukost med barnen och en liten övernattare och sen var det dags att åka mot dagens kalas! :) 


Vi var kvar ett tag innan vi behövde röra oss vidare för att komma någonvart idag. Barnen ville till Farsta så vi åkte dit och hängde lite, jag tittade till brudarna som låg uppe på topplistan för dagen bland de andra citybutikerna, så grymma! Jag hjälpte till att röja upp lite bland vid kassan och gick och köpte godis innan vi alla åkte vidare hemåt. 


Hemma blev det middag och lördagsmys med min lilla cirkus! Adrian har vuxit typ 10 cm denna vecka, han är alltid duktig men nu har han varit extra duktigt med allt! Han vet vad som gäller, han gör det han ska, han är lika omtänksam som vanligt och han vill hjälpa till och han har varit så snäll. Så jag bara njuter av allt och tar tillvara på det! :) 


Imorgon tänkte jag fortsätta här hemma men i ett lugnare tempo. Vi kanske åker och fikar sen ska vi bara mysa och komma i fas för veckan! :)


Kram på er!

Mersmak...

Igår så jag jag med hjärtis på Friends Arena för en vip grej för genrepet av finalen av melodifestivalen. Vi började på Clarion för lite mat med de vi skulle vara med. Sen kunde vi lämna alla våra saker i bagagerummet på hotellet och sen åka upp några våningar och gå direkt in i arenan, sjukt smidigt!


Då jag var här sist med min vapendragare så sade jag hur kul det hade varit att ta med tjejerna hit. Sagt och gjort så hade jag fixat biljetter till mig och Ellis, så här är vi nu!


(null)

(null)

(null)


 De håller på att gå igenom lite innan de kör igång men det ska bli sååå mysigt! :) 


Kram kram och ha en fin helg!