Älskade helg!

Denna dag har gått i ett sedan jag slog upp ögonen imorse. Solen sken och då blir jag alltid på humör för att rensa, städa och fixa! :) Det blir ju så befriande efteråt! 


(null)


När solen är framme så lyser hela lägenheten upp då vi har fönster runt hela lägenheten. Så är det grus i hallen syns allt i så fall, och nu hade jag även tröttnat på att inte kunna röra mig i förrådet så allt åkte ut i hallen. 


Det är oftast så jag rensar; tömmer ett rum så det är som det ska, ser vad jag sen har framför mig, sorterar tills allt är på rätt ställen och går vidare på nästa rum. Det blir klart snabbt och man går igenom allt som inte ligger rätt. 


Men jag hann igenom en del, hann tvätta, slå in paket, äta frukost med barnen och en liten övernattare och sen var det dags att åka mot dagens kalas! :) 


Vi var kvar ett tag innan vi behövde röra oss vidare för att komma någonvart idag. Barnen ville till Farsta så vi åkte dit och hängde lite, jag tittade till brudarna som låg uppe på topplistan för dagen bland de andra citybutikerna, så grymma! Jag hjälpte till att röja upp lite bland vid kassan och gick och köpte godis innan vi alla åkte vidare hemåt. 


Hemma blev det middag och lördagsmys med min lilla cirkus! Adrian har vuxit typ 10 cm denna vecka, han är alltid duktig men nu har han varit extra duktigt med allt! Han vet vad som gäller, han gör det han ska, han är lika omtänksam som vanligt och han vill hjälpa till och han har varit så snäll. Så jag bara njuter av allt och tar tillvara på det! :) 


Imorgon tänkte jag fortsätta här hemma men i ett lugnare tempo. Vi kanske åker och fikar sen ska vi bara mysa och komma i fas för veckan! :)


Kram på er!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR