Man är bara människa...

I natt blev det tre ynka timmar med sömn för mig som redan låg på minus. Adrian har hostat  en del och haft det tufft, sen björnmamma som man är så ligger man och lyssnar att han andas osv, hopplöst! :)


När han sen vaknar kl 06.30 och på reflex vill äta frukost så förklarades det att- det kunde kan glömma haha! Han vaknar inte ens 06.30 på vardagarna så kan ska inte ta frukost då på en lördag så jag har kunnat sova 3 timmar. Så kan somnade om igen så så höll det på ett tag. 


Solen har lyst idag och det gör så mycket för energin! :) Idag har det tvättats och så gick jag loss på garderoben i hallen. Har bytt plats så vi har våra jackor i ena och sen skor hela vägen i den andra. Innan var den fördelas på vuxna/Adrian då vi oftast ser till att han får på sig allt och sen hade tjejerna en egen sida. 


Nu får alla ca 2-3 hyllplan var för våra skor. Det var skönt att torka av alla hyllplan inför våren också. När jag sedan ändå höll på så har jag rengjort och vårdat alla skor som vi hade i garderoben. *svettigt* haha! :)


Vid eftermiddagen blev A lite hängig så jag fick med honom till sängen för att vila, han hade nyss fått ont i örat också och fick alvedon och sov från kl 13.30-18.30 (!!) var inne och pratade mer honom men han var borta. 


Jag åkte sedan en snabbis bort till Farsta innan de stängde och köpte lite sko-saker och bollade igenom morgondagen och exponeringen så jag kommer vara borta och hemma med Adrian.


Sen åkte jag jag storhandlade för veckan i lugn och ro, fy satan vad Nice! Väl närmare hemma så känner jag bara hur jag ger upp- jag är inte mer än människa. Klockan var nu 18.30 och så skulle jag i så fall ställa mig och laga mat och stressa med A om han vaknade. 


Just idag var jag kort i allt och kände verkligen att jag inte orkade mer all ev kommande stress idag så vi beställde pizza i stället. 


Väl hemma så vaknade A upp och var på sitt bästa humör. Det är som att få tillbaka en helt annan unge. Skönt att han kunde somna lite! :) Sen har vi bara haft en mysig kväll och jag röjde upp det sista för kvällen. 


Hoppas att ni haft en fin helg!

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR