Hemma igen!

Idag så vaknade jag tidigt då bejb skulle åka över och lämna Elins tvättade och torra tävlingsdräkt. När bejb sen var tillbaka så kunde jag ändå inte somna om så vi gick upp en stund efter.  :)

Käkade frukost, slängde i en till tvätt och fixade lite hemma innan vi skulle iväg och lämna Adrian och åka mot Nyköping för Elins tävling. 

I handskfacket så låg även mina solglasögon som jag hade glömt hos Robins faster och där i låg det även en air pods box. Tänkte inte mer på det för det är ju inte min box, den ligger ju hemma och mina air pods är ju tyvärr borta och börjar väl landa i att det är så. 

Men sen öppnade han handskfacket igen och gav mig boxen. Då har älsklingen alltså gått och köpt ett par nya air pods till mig så jag har varit så besviken över att de är borta! :( Jag har ju liksom aldrig tappat bort något i typ hela mitt liv. 

Alltså hjärtis jag blev så glad! :) 

(null)

Väl framme i Nyköping ca en timme tidigare än tänkt.....ja bejb har stressat på mig och gått efter att "åka till Linköping"-tid. Så vi skruttade runt någon liten galleria och gick sedan loss på Coop med snacks för att överleva dagen i hallen! ;)

Tävlingen som är den sista innan SM/RM gick toppen tjejerna kammade hem ett silver och var as grymma som vanligt! Våra 5 timmar flög förbi och jag bejb lyssnade på podd hela vägen hem igen. Man blir lite trött i skallen av allt ljud, ljus och tjejskrik så jag lyckades så klart att somna med Adrian när jag skulle natta, klassiker! Haha

Aja, får se om jag orkar vara ledig nästa lördag! Haha

Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR