Ser fram emot imorgon...

Då har jag äntligen en ledig dag innan jag jobbar i drygt en vecka igen. Idag har varit en märklig dag, har velat vända på mig ut och in och dela mig i två. En ganska vanlig känsla nuförtiden. Planerar inte att det ska bli långvarig så några justeringar ska göras! :) 

Idag har vi haft soffmys på kvällen med ost, vindruvor och kex! Jag och Ella käkar ost och Adrian gillar kex och vindruvor, som gjort ju!

När Adrian somnat så tog jag en dusch och nu ska jag lägga mig så jag är utvilad för min lediga dag. Planerna blev lite ändrade så jag får se exakt hur jag gör. Men jag ska in till stan och fixa lite, hämta upp ett stort pris i en av city-butikerna som vi tydligen vunnit-men man har inte gått ut med ännu? Haha :) 

Idag fick jag även ett fint erbjudande av vår ena regionschef. Det hela tåls att fungera på, är lite kluven just nu bara när allt annat är som det är. 

Nu blir det att attack sova och lägga mig närmre Adrian, så man är laddad tills imorgon! :) Ska pyssla lite hemma först sen rullar jag in mot stan! 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR