Lördag och myskväll!...

Idag så började jag dagen med magnetröntgen av mitt knä hos Sofiahemmet.  Jag var klar rätt så snabbt så bejb kom och plockade upp mig igen och så svängde vi förbi Hööks en snabbis och sedan rörde vi oss hemåt. 

På eftermiddagen har vi bara myst hemma och sen så lagade Elin hamburgare till middag och vi har haft en riktig myskväll! 

Vi hällde upp lite snacks och godis och så har alla andra i familjen spelat memory, men det spårade ganska snabbt så de har skattat så de börjat gråta- så härligt att lyssna på! :) 

(null)

Idag firar jag och bejb 11 år tillsammans! Så knäppt att så långtid egentligen känns som kanske 2 år max. När någon är ens bästa vän, stöd, bollplank- ens allt!  <3 

Då Adrian har spytt och mått dåligt mitt på dagen efter att vi kom hem igen så har vi inte kommit iväg för att hitta på något, utan vi har bara tagit det lugnt hemma. 

Han blev i alla fall som en annan unge efteråt då allt kom ut, så hoppas att det är över nu.  Men vi har haft en toppen kväll hemma tillsammans! Dem är så knäppa allihopa! :) 

Kram kram på er! 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR