Ny mobil..

Juste jag hämtade ut min nya mobil förra veckan! :) Denna gång blev det en Iphone 11 Pro Max. Är sååå nöjd med allt! :) 

(null)

Jag beställde den i slutet på september och så hann jag ändå ändra mig om färgen under samma helg och hamna sist i kön igen, så det tog väl ungefär 2 veckor extra. Sen dagen efter att den var framme så kom även den nya  modellen av airpods (som vi tänkte ge Elin i julklapp). Men då hon redan fått ett par "bara sådär" dagarna innan, så får väl de gå till Ella eftersom jag inte behöver ha 2 par.  :) 

Påtal om något annat, jag tycker ändå att det är otroligt Intressant att man inte kan se till att ordna basala saker som hemmanycklar, ryggsäck, strumpor och underkläder till sina barn. Men man kan haspla fram ett par AirPods till ett barn som inte ens bor hos en på heltid, bara för att denne tjatar och är i "missär" och "redan har frågat oss om att få ett par" haha! - att det kan man prioritera.  Men men nog om det, intressant som så mycket annat!...haha jag dör! :D

Bara för att era tonårsbarn ber om något (en tröja som alla kompisar har, en mobil som ALLA har osv)..., kastar ni er in i bilen och fixar det dem "behöver" på studs? Hos oss ska de i alla fall först bete sig, sköta sina saker hemma och skolan så klart. Sen har vi en plan för allt vi med. Men att man behöver inte ha allt direkt! :) 

Hur kul är det att längta efter något om man vet att man får allt direkt? Det kallas bortskämd, och barnen är så stora nu så de vet om att de spelar ut sina 4 föräldrar mot varandra och så klart att hon spelar på det och får det hon vill! Haha

Men lite trist är det ju att bara haspla fram saker speciellt just nu när det ligger jul och födelsedag runt hörnet? Eller är det jag som tänker konstigt? 

Då barnens andra familj åker till Thailand utan dem vid jul, utan att ens ha kollat med oss först- så tidigarelägger vi vår resa med ett år och så tar vi med dem redan i vinter och så åker vi tillsammans. Så tanken var då att hon skulle få ett par AirPods i julklapp som hon kan använda även på flyget ner.  Men men så kan det vara! :) 

Får väl ta och köpa plåttång, locktång, en ponny, en moppe, presentkort för moppe, två iPhone 11 och ett ridläger på lunchen imorgon och ta ut 5000 kr i kontanter till dem vardera så de stackars barnen inte lider ihjäl eller får något kul överhuvudtaget att öppna i julklapp eller födelsedagspresent... ja liksom ta bort hela spänningen och nöjet med julen för dem, why not liksom! ;D varför ens göra saker hemma heller eller hålla ordning på sina rum? Här är mitt kort, köp vad du vill!....haha orkar inte....

Kram på er! 


En effektiv söndag

Slut som jag är så passade jag på att sova ut ordentligt idag och klev inte upp förrän 11, så skönt! :) 

Efter intagen frukost så var tanken att sätta fart och börja fota saker jag ska sälja. Har ju släpat med benens kläder i typ 3 säsonger nu så jag har vinterskor till Adrian i 3 storlekar, skridskor i 3 storlekar ja ni hör - det är dags att sätta fart! ;) haha

Men alla satt och mös i soffan, någon kollade film en annan spelade osv så jag ville inte börja sprida ut alla saker så jag har gått loss på vårat förråd istället.  Det har tagit typ hela dagen då det har sorterats, slängts och gått ner med en massa till källaren. Men nu ligger varenda verktyg rätt, alla batterier och liknande ligger nu i sina lådor! :) 

Tog ner allt somrigt så man får mer plats över åt allt annat. Sen har jag tvättat, gått till återvinningen med Ella och sorterat upp det som ska säljas! :) så skönt att starta en ny vecka då allt ligger där det ska. Så i veckan är jag ledig 2-3 dagar och ska passa på att fixa allt som ska fotas då. Ska bli såååå skönt! :) 

Veckan och livet i övrigt rullar på. Saker och till börjar att lättas upp. Det är en otroligt rolig tid på jobbet just nu. Det går så bra för oss och vi har mer eller mindre allas ögon på oss nu då alla undrar vad som försiggår i Farsta! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Inom kort så händer det även spännande saker, och vi får se vad Q4 bär med sig. Sen kort där efter så är det även dags för lite semester och det ska bli sååå skönt! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var en liten uppdatering från oss så ni vet att vi lever. Ska försöka att uppdatera lite mer nu när tiden börjar att räcka till igen. :)  

Kram kram