En effektiv söndag

Slut som jag är så passade jag på att sova ut ordentligt idag och klev inte upp förrän 11, så skönt! :) 

Efter intagen frukost så var tanken att sätta fart och börja fota saker jag ska sälja. Har ju släpat med benens kläder i typ 3 säsonger nu så jag har vinterskor till Adrian i 3 storlekar, skridskor i 3 storlekar ja ni hör - det är dags att sätta fart! ;) haha

Men alla satt och mös i soffan, någon kollade film en annan spelade osv så jag ville inte börja sprida ut alla saker så jag har gått loss på vårat förråd istället.  Det har tagit typ hela dagen då det har sorterats, slängts och gått ner med en massa till källaren. Men nu ligger varenda verktyg rätt, alla batterier och liknande ligger nu i sina lådor! :) 

Tog ner allt somrigt så man får mer plats över åt allt annat. Sen har jag tvättat, gått till återvinningen med Ella och sorterat upp det som ska säljas! :) så skönt att starta en ny vecka då allt ligger där det ska. Så i veckan är jag ledig 2-3 dagar och ska passa på att fixa allt som ska fotas då. Ska bli såååå skönt! :) 

Veckan och livet i övrigt rullar på. Saker och till börjar att lättas upp. Det är en otroligt rolig tid på jobbet just nu. Det går så bra för oss och vi har mer eller mindre allas ögon på oss nu då alla undrar vad som försiggår i Farsta! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Inom kort så händer det även spännande saker, och vi får se vad Q4 bär med sig. Sen kort där efter så är det även dags för lite semester och det ska bli sååå skönt! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var en liten uppdatering från oss så ni vet att vi lever. Ska försöka att uppdatera lite mer nu när tiden börjar att räcka till igen. :)  

Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR