Sjukstuga och världens bästa dag...

Idag startade jag dagen med ännu ett härligt butikchefsmöte på telefon, härligt att börja fredagen med lite pepp! :)  Vår butik skulle inte vara med i samtalet men jag skulle ändå bara fixa i butiken på morgonen och starta upp så jag kan ju lika gärna lyssna! :) Fick även ett fint meddelande efter mötet från en person som betyder otroligt mycket för mig.

(null)


Vi hade fullt upp och sen hade jag möte med min ena regionschef. Vi pratade om lite status ju nu och det går onekligen bra med allt. Det är helt enkelt kul att vara oss just nu, men som vi har slitit för det! 

Medans vi sedan tog en fika så fick jag höra något så fint av regionschefen att jag fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Ni vet när man kämpat så länge och typ gått på knäna genom en tuffperiod och så ger någon dig en klapp på axeln och man typ går sönder för att någon SER dig, typ så kändes det...

Det kommer alltså att bli en MYCKET spännande höst som jag ser sååå fram emot! Redan nästa vecka börjar vi med BC-möte följt av middag och kick off med alla säljare i Stockholm!  Vi har liksom gjort det svåraste nu, nu är det bara hårt jobb och resten kvar. :) 

Jag fick sedan en present för att jag vann en tävling som vi hade med alla i hela Stockholm! Jag blev så rörd och det fina som var skrivit om mig och oss, vår butik och vår fantastiska utveckling på min korta tid i butiken.

(null)

(null)
 
Så det har varit en kämpig dag så jag varit sjuk men såå givande. Det sög att man inte hann med något i butiken så överlämningen inför helgen känns inte 200%. Men så blir det ibland! Nya tag nästa vecka! :) 

Kvällen hemma har spenderats med barnen. Vi gick och köpte godis, glass och mysfrukost! Sen fick jag höra en massa nya tråkigheter. 

Att VUXNA människor inte kan bete sig som normala människor och som efter sååååå många år FORTFARANDE inte kan sluta snacka skit framför barnen är för mig ett mysterium! 

Man. blir. Matt. 

Ha en fin helg! 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR