Dagen idag...

Idag fick jag lite tid över på morgonen i butiken att fixa lite som släpat. Jag har en lista på allt jag behöver få klart tills innan jag lämnar för semester på fredag. Tur i oturen så är det rätt så lugnt just nu så man kan pulsera på med ett bra tempo trots att vi har öppet.

(null) 

Blev klar med hela skyltfönstret igår ikväll i alla fall, har någon liten skylt som saknas. Men vi har ett bra och hållbart tema som kommer att hålla under hela tiden jag är borta. Sen när jag är tillbaka så kanske vi kör lite kampanjbyte om det ej är snöstorm, men det hoppas vi på! :) 

Idag så har jag bara myst med Adrian hemma. Har känt av lite feber, huvudvärk och ont i nacke igår som var värre när jag vaknade imorse. Så idag har A bara fått pyssla om mig. Jag handlade lite på Hemköp på vägen hem och plockade upp Thaimat på vägen. Så vi har bara gjort saker enkelt idag! 

Vi har tvättat lite och grejat så vi kan börja packa lite i veckan. Ska lösa lite skor och tofflor till några av barnen men sen har vi allt. Så glad att jag packade ner allt i en samlad förvaringssäck när jag packade ner sommaren och när vi kom hem från förra Thailandresan. Allt ligger liksom i en samlad bag, så skönt! :) 

Så packningen blir ett icke-problem. Sen är jag som sagt i ett namaste-mode, dvs att aaallt löser sig! :) 

Nu blir det lite "YOU" på Netflix innan jag och Adrian lägger oss! ;)

  kram och god natt på er! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR