Dagens idag...

Idag vaknade vi upp till ännu en dag på Koh Lanta. Vi tog ju promenaden på stranden, så skönt sätt att starta dagen på. Denna gång så bor vi på Klong Dao. En längre och mer barnvänlig strand i och med att den är långgrund. Vi bor även närmare till själva stan/marknaden som heter "Saladan". Där ligger typ all shopping och massor av restauranger. 

Så sist tog vi ju tuk-tuk typ varje dag från Long Beach till Klong Dao då det var bättre för Adrian och valde därför att bo på den stranden denna gång! :) 

Efter frukosten tog jag och Elin en massage på en timme, såå skönt och jag tror att jag somnade lite. Ska försöka gå nu typ varannan dag så man kan mjuka upp knutarna man har. 

Efter massage så blev det sol och bad på stranden och mot lunch så packade vi ihop oss och åkte ner mot Long Beach, alltså där vi bodde förr. :) Vi passade på att äta lunch på "Restaurang N" som låg mitt emot vårat förra hotell. Så kul att träffa ägarna igen och Adrian kände igen sig direkt. :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När alla hade ätit upp så gick vi ner till Long beach som ligger precis bakom restaurangen. Det mesta var sig likt! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vädret idag har varit helt fantastiskt! Inte känt av någon dö-värme utan jag har kunnat ligga och läsa mina management böcker och bara njutit hela dagen! :) Vid kl 17 var det fortfarande 32 grader men det kändes typ som 24/svensksommar... behagligt liksom! :) 

Vi passade på att gå bort och bokade bord på "Thai cat" medans vi ändå var där (det var hela meningen med att ens åka dit).... har ni ej ätit där så GÖR DET! Bästa restaurangen utan tvekan!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Denna gång åt jag "Fried noodle with chicken and soy sauce" och det var det bästa jag ätit någonsin och det smakade liksom grillat! :D

Vi satt kvar och åt och såg hur solen gick ner och sen tog vi en tuk-tuk tillbaka till hotellet och att packa inför morgondagen.

(null)

(null)

 Imorgon ska vi till Koh Rok och Koh Haa och snorkla och har vi tur så ser vi valhajar, havssköldpaddor och massa fina korallrev och Nemo fiskar! :) 

(null)

Men jag uppdaterar mer om det imorgon! Nu blir det sängen och ladda batterierna! 

Kram kram 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR