Dags att öka...

Idag fick jag en massa gjort på jobbet. Förkylningen gjorde sig påmind från sekunden jag vaknade men sen när kunderna berömmer en för ens energi så försvinner liksom allt annat! :) Massa på att-göra-listan är borta och jag kan typ andas mentalt igen. 

Har lite mallar kvar att göra som säljarna kan fylla i medans jag är borta. Jag ska sen få till den sista inventerings biten och sen är jag klar! :) Fatta att få åka på semester och få vara ledig i huvudet! :) Till och med säljarna kommer att blocka mig, perfekt! Hahaha! ;) 

Imorgon är i alla fall folk på HK tillbaka och saker kan börja snurra på som vanligt. Jag har en del leveranser från andra butiker som är på väg in, vilket är trevligt! För massa är slut på centrallageret och vi säljer som bara den. 

Då känns det Nice att ha ett försprång och lager som ingen annan har, skönt att kunna hjälp andra butiker också samt kunna göra kunderna nöjda som väntar på sina skor! :) 

Vi gjorde även plats i butiken i veckan och tog ut en hel del vår/sommar skor och det är kul att se att en hel del skor går redan nu. Många ska på Semester osv. Men funkar inte A så får man gå på B! :)  Känns så skönt med att det blev ljusare i butiken direkt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorgon har jag äntligen min lediga dag sedan juldagen. Får se hur jag gör med Adrian då han somnade sent. Kommer han upp så är ju det trevligt, annars så får han hänga med mig. Jag ska fixa fötterna och kanske naglarna, kolla resväska, lägga upp saker på tradera, posta paket, tvätta, städa och gå igenom sånt som ska packas. 

Har ju saknat honom så mycket nu ockdå så jag kanske behåller honom hemma! <3  Nu är det verkligen inte långt kvar tills vi åker! Kan nästan känna sanden mellan tårna redan nu! Jag och Adrian har redan planerat vad det första vi ska göra, Elin har det klart även hon! Jag kanske hänger på! ;) 

(null)

Kram kram på er! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR