En båttrip till Koh Rok och Koh Haa...

Idag så klev vi upp tidigare och att hinna äta frukost innan vi skulle bli hämtade av speed boaten som skulle hämta oss kl 08.30 ute i vattnet. Sagt och gjort så var frukosten intagen och vi satt på båten. 

(null)

(null)

Första stoppet blev en snorkling vid Koh Rok, så otroligt vackert! Påminner mycket om Koh Kradan som vi var på sist. 

(null)

(null)

(null)

Koh Kradan skulle jag säga har bättre strand och var lätt att snorkla ut ifrån och hitta korallrev och fiskar i alla möjliga färger. Att snorkla där är som att stoppa ner huvudet i ett akvarium! 

(null)

(null)

Koh Rok och Koh Haa har å andra sidan mycket bättre snorkling. Men man hoppar av båten mitt ute i vattnet och då har man ca 10-20 meters djup under en direkt med heeeeeeeelt glasklart vatten, så häftigt! :) 

Vi såg äntligen våra revhajar! :) Sen blev det så klart en och en annan gill, nån Doris, Nemo, blåa sjöstjärnor som var ca 40 cm stora, stora stimm, och papegojfiskarna i alla regnbågensfärger! Just dem är så häftiga för de kan bli så stora :) 

Efter ett tag så blev det ett till stopp vid Rok innan vi samlade ihop alla för lunch och sedan åka vidare mot Koh Haa. 

Men vi hade ca 2,5 timmar i Land på Rok så vi har badat, busat och fotat en massa! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjejerna har varit helt lyriska hela semestern då de tex aldrig varit ute på öar med båt eller snorklat heller för den delen. Så det är superkul att kunna visa dem och ta med dem på saker som vi gör och uppskattar :) 

Speedboat är skönt, vi alla har somnat i omgångar av guppningarna och ljudet av motorerna! Haha vem fan somnar på en speedboat? Haha 

Vi var tillbaka på våran strand vid kl 15.30 typ, vi smorde in oss på nytt och packade upp lite lätt och gick sedan ut och hängde på stranden innan solen försvann. 

Jag hann redigera 854 bilder och planera kommande resor med bejb! :) Har liksom fått en nytändning till livet och mål man har. Nya dörrar kommer att öppnas när jag kommer tillbaka från semestern och dem leder till nya möjligheter. Så 2020 blir vårat år! :)

Vid 17 så fick det vara bra, alla skulle duscha och så skulle vi in till Saladan en sista gång innan vi åker vidare på måndag. Elin köpte någon hoodie, Ella köpte fler armband och Adrian fick lite t-Shirts. 

Alla slocknade som små stenar sen på hotellet, inklusive mig själv som somnade mitt i uppladdningen av alla bilder *Zzz*. Som  tur är hade mobilen trillat ner på en kudde och texten kopierar jag ju alltid löpande! ;) Haha! Så det blev ju ett inlägg tillslut fast än om 6 timmar senare! 

Kram kram på er! 

jag tror jag har fått nytändning på livet jag med! taggad på att LEVA!!

Svar: Härligt! Inget är omöjligt! ;) *woop woop*
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR