En dag på hemmaplan....

Idag så vaknade vi upp till ett mulet Koh Lanta, lite synd så klart men ändå helt okej. Solen går ju igenom molnen ändå och vi var ute på båttur igår ;) Ella och bejb gick iväg och tog en massage på morgonen medans vi andra låg kvar och drog oss tills typ 09.30.

Vi alla åt sen frukost nere vid stranden som vanligt och idag så gick vi bort till grannhotellet som har pool för omväxlings  skull. Vi köpte lite cola och fruktshakes och hängde där typ hela dagen från och till. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Normalt så brukar vi boka med pool men här blev det inte så. Vi har bokat allt via "Booking.com" som jag tycker är tydligt, och grannhotellet kom inte upp där - vilket förklarar varför jag inte har sett det.  

Sökte upp det igen när jag låg där och det verkar dyka upp på hotels.com, trivago och Agoda. Men det har i alla fall pool och det kommer det få fortsätta att bli nu när man har haft ett hotell utan. 

Jag tänkte att det typ inte kommer att behövas då vi ändå är på stranden hela tiden.  Men sen kommer ju kvällarna då alla ska duscha och göra sig klara och då är en pool rätt så trevligt. Barnen kan även leka lite andra lekar och vi vuxna slipper agera kollolekledare stup i kvarten och kan också få ta det lite lugnt. 

Själva "Lanta Villa" har även superfina bungalows och poolen är ju magisk och perfekt läge på stranden brevid oss! :) så det ska jag komma ihåg fram över :)

(null)

(null)

(null)

Vid middagstid på gjorde vi oss i ordning och tog en taxi bort till Thai Cat igen, såååå gott! :) 

Vi åkte med en "Mr.Adam" som till barnens förtjusning kunde en hel del svenska :) Det blev show bak på flaket till "Gangnam style" av Adrian haha!  Tog även hans nummer för sen när vi skulle hem då Adrian ändå inte vill åka tuk-tuk utan bil med lampor och musik, CHECK! 

Maten var amazing som vanligt och så mysigt att sitta och titta på solen som går ner :) 

(null)

(null)

Väl hemma sen igen så tog alla en glass efter att vi packat klart. Och då kunde jag gå iväg med bejb i 5 min för glass och solkräms-shopping. Ska bli kul att se hur mycket solkräm som ligger kvar hemma. :)

Vi kom ner hit med typ inga tuber (jag packade inte), men jag resonerade att jag behöver bara beställa 3 st för vi hade hemma. Och ändå så räckte inget, det var typ som om vi åkte ner med de 3. 

När vår 5 minuters-dejt var över gick vi tillbaka och jag snodde med mig Elin för lite massage, medans bejb skulle natta Adrian. 

Jag somnade nog där 3 gånger under den stunden! Haha! Minns att jag "vaknade" och tittade ut under handduken för mina ögon och inte kände igen mig och kom på- juste, vi är på massage... haha! Så ja, jag måste ha somnat till :) såå skönt! 

Hoppas att ni alla haft en fin dag, har hört om vårtecken och att det varit sol och vårigt hemma! Knäppt men härligt! :) 

Kram kram 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR