Hej då Phi Phi - hej Koh Lanta

Vi valde att ta den tidigare båten så vi får en längre dag på Koh Lanta. För om vi ändå ska checka ut osv men vara kvar på hotellet så är det bara jobbigt att inte ha tillgång till alla sina saker om vi ska åka senare. Så det fick bli båten kl 11.30. :)  

Båten tog lite över en timme, vissa av oss somnade till, Adrian sov i mitt knä och jag satt och skrev lite så länge. 

(null)

Allt gick smidigt som vanligt! :) vi var på hotellet 5 min efter att vi hade klivit av båten. Vi fick rummen och gick och bytte om och gick och käkade lunch. 

Jag och Ella som är kräftor bitvis chillade i skuggan lite brevid stranden och spelade Uno. Elin pluggade då hon också är kräfta på vissa ställen. Bejb, farfar och Adrian drog till stranden och badade och byggde sandslott. 

(null)

Efter ett tag hade solen börjat minska så jag och Ella hoppade i och badade med T-Shirt och det var skönt att svalka sig lite! :) 

(null)

(null)

Vid 18 så gjorde vi oss i ordning för att åka in mot Saladan för att äta och fixa lite saker. Det blev middag på ett av ställena vi åt på förr och så köpte vi några saronger till för att ha på stranden osv. 

I denna rumsfördelning så sover jag med alla barnen så Adrian höll låda ett tag sen kollade alla på film tills de somnade typ. Skönt när det blev tyst tillslut! Haha! :) 

Nu blir det sängen så vi orkar med morgondagen! 

Kram på er! 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR