Hej Phi Phi

Dag 1:

Resan hit då vi denna gång blev tung då vi flög kl 13 och istället spenderade en hel dag på flyget typ. Annars har vi lyckats tajma in och flyga kl 17.30 och då man äter, kollar på lite film, somnar (och då övriga på flyget sover)...och så är framme och kan starta dagen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Denna gång hade även jag och Robin i princip slängts in från jobb i sista stund och vi båda hade sovit dåligt nätterna innan. Vi sov kanske 2 timmar på flyget och vi landade kl 05 lokaltid men det var ju 22 där hemma.  

Vi åkte vidare när vi kom fram och då båten vi skulle åka med inte gick förrän om ca 5 timmar senare så blev det ytterligare 6 timmar vaket. Här har vi då alltså redan dygnat. Båten bort till Phi Phi från Krabi tog typ 2 timmar. 

Väl framme och inne på rummen kl 12 så gick vi ut till poolen någon timme och sen ner på stranden innan vi gick in och lade oss allihop. Summa summarum var jag helt förstörd första dagen då jag även var sjuk och äntligen kunde koppla av. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Adrian somnade sedan mitt i lunchen kl 15 och sov till kl 21, jag däckade med honom strax efter medans de andra gick ut och åt. Han vaknade vid 21 (nattmänniska som jag), så vi klev upp när pappa kom in för att sova och vi gick ut på en liten dejt och tog en promenad och hittade ett ställe vi ville äta på och ringde hem till Morbror då klockan var typ 16 hemma. 

Sen kollade vi på lite Eldshow som de brukar ha varje kväll vid Tonsai beach och så tog vi en pannkaka och gick hem och lade oss vi med! :)

(null)

(null)

(null)

Jag uppdaterar mer vart efter att det hinns med! ;) kram på er! 

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR