Idag åker vi vidare...

Alla ligger fortfarande och sover, klockan är 08.50 och vi ska strax upp och äta frukost för att sedan bege oss vidare. :)

(null)

Tankarna om "hemma" har börjat ploppa upp. Dels så är tjejerna i butiken as grymma, även de nya bejbsen gör en as stolt! Tjejerna fick ett långt mail från en kund om beröm över bemötande, kunskap och service långt över det vanliga ....och då blir man lite rörd själv- så himla bäst! <3

Men sen har jag också ett stort beslut att ta. Jag vet ju typ redan vad svaret blir men sen är det andra faktorer som spelar in och som inte gör beslutet enkelt. Vissa saker rent ut av skrämmer mig lite... men det är ju också då det är helt rätt! För något som utmanar dig SKA kännas så! :) 

Så det väntar kvar hemma att fortsätta att fundera på. Blir det så, ja då behöver jag ha min utvilade hjärna. Så jag försöker att lägga lagom med tanke på det lite stötvis. 

Nej, nu måste vi sätta fart! :) Idag är det sol o alla fall så frukosten blir trevlig för sen är vi på vift i ca 3 timmar om vi har tur! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Kram kram 


NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR