Sluta tro så mycket om dig själv....

Idag blev det en ledig dag med Bubbis hemma - då han vaknade kl 10.30.... haha! Så vi åt frukost, har städat hemma, tagit fram lite som ska packas och så har vi hämtat upp lite saker från källaren. :) 

Efter en stund hemma så åkte vi till Ica och hämtade paket, det var mina bilder från förra Resan som jag framkallat! Haha bättre sent än aldrig. :) 

(null)

Sen har vi hämtat ut mer medicin till storasyster och Adrian ville att vi skulle köpa en ny dosett till henne för bokstäverna på den andra har börjat att försvinna och "då kan hon ju missa dagar eller ta fel"....orkar inte att han har varit såhär sedan han föddes!  Haha

Vi åkte sedan till Handen och åt på Rollers and bowlers då A fick välja. Sen fick jag fixa naglarna och fötterna medans han snällt satt brevid och kollade på film och matade mig med fruktmentos <3 Det blev nude-färgat på händerna och fötterna och det kommer bli sååå fint när man får lite färg på kroppen! :) Tog shellack så det kommer att sitta som berget hela resan :) 

(null)

När vi var klara där så gick vi på solglasögons-jakt åt A då många av hans favoriter är borta. Hoppas att de kommer fram innan vi åker :)

(null)

Men inte en båge någonstans i butikerna ännu. :/ Blir att bunkra nya i sommar sen! Sen köpte jag lite nya vita linnen och så kollade vi i djurbutiken. Han älskar verkligen att kolla i varje terrarie och försöka hitta vad som gömmer sig i. Han vill veta vad det är och den faktan som står och så älskar han kaninerna. Så jäkla söt att jag dör! <3

Efter lite stros så åkte vi till Länna och hälsade på Jenny på Rusta en snabbis innan stängning. Bunkrade lite balsam och kollade resväska. Adrian hittade sköna nackkuddar som han ville ge till alla i familjen- ja men visst, varsågod! Så klart alla i familjen ska ha sköna nackkuddar! Haha bara för att jag älskar dig så jäkla mycket och du är så otroligt söt och omtänksam! 

Han hittade en svingullig resväska med prinsessvanar på. Men sen tog han en annan mer neutral med analysen "jag orkar inte att de där hemma ska tycka att jag är söt. Kommer jag komma hem med denna så kommer de säga det".... haha så han tog en granitgrå istället haha! :) Du är bäst! 

Väl hemma så somnade han på 2 sekunder och jag har plockat och fixat lite och lagat matlådor då jag kör mitt slutrace nu på jobbet innan vi åker. Ska hinna med överlämningar, rapporter och en inventering - 3 dagar kvar, go! :) 

Har hunnit mysa lite med Elin nu på kvällen och bollat resplaner framöver. Finns så himla mycket kul man vill göra! :)  

(null)

Kram kram och god natt! 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR