Summering av julen...

Tanken var att jag skulle sätta mig och skriva lite om julen osv för någon vecka sedan. Jag hann kliva in sovrummet med datorn, 2 sekunder senare kommer Adrian in och så var det slut med den egentiden och få rensa huvudet haha! :)

Typ så har det sett ut sedan dess! :) Men julen var i alla fall supermysig. Vi var iväg hos bejbs faster och vi hade Adrian här då tjejerna firade med sin andra familj. 

Adrian fick öppna lite paket på morgonen och vi åt tomtegröt vid frukosten. Frågar man Adrian så vill han äta det varje dag! :).  Sen så åkte vi iväg för att fixa julklapp till svärfar/farfar och sen åkte vi mot Bejbs faster. 

Vi hade en mysig kväll med god mat, lugn och ro och härligt folk. Jag har haft en sån himla skön inställning till allt med jul och vad allt heter. Har liksom inte orkat bry mig, det löser sig. Dels har man levt i mörker sedan november, det är inte snö ute och halva familjen är borta. 

Normalt har jag börjat handla i oktober lite smått och man planerar och har sig. Nu har jag hittat allt närmare jul och sen har det liksom fått vara bra bara! Haha! Har haft mycket med jobb och vi åker ju snart iväg på semester så jag har liksom gått in i "namaste-mode"... allt löser sig liksom! :)

Sen blir ju tjejerna äldre och de uppskattar andra saker vilket också förenklar saker och ting. Några dagar senare så kom även tjejerna hem igen och då kunde julen börja på tidigt. Jag skulle iväg och jobba lite den dagen så vi började julen efter 17 med thaimat, alla bara åt  och njöt! :) 

Sen var det dags för lite paket och mys! Adrian fick mer ninjago Lego, Batman saker, spel, kläder, bakugan, böcker och lite annat. 

Ella fick ett par mysiga fårskinnstofflor, AirPods, bok, duschsaker från Rituals, pyssel, presentkort, mobilskal och plånbok, spel, eltandborste och lite till. 

Och Elin fick ett mysset från Gina, kläder, platt/locktång, eltandborste, sminkpaletter, mobilskal och andra tillbehör sen en samlad inslagen ny necessär fylld med ny face mist från Make up store, minkfransar, lim, franstång, värmespray till håret, sminkborstrengöringsmatta (den du på hänga gubbe!) och lite annat smått och gott och presentkort. 

Alla barnen var i alla fall nöjda med sina klappar sen ska de få en slant i bath i Thailand som de kan använda hur de vill under semestern. Elin fyller ju år när vi kommer ner så vi ska skämma bort henne där och sen firar vi när vi är hemma igen med familjen osv. :) 

Denna jul och alla röda dagar osv har verkligen  rört till det för mig. Vet knappt vad som är in eller ut. Vi gav järnet de sista dagarna av året i alla fall och vi är nöjda med utfallet i butiken nu är det full fart med inventeringar osv innan semestern! :)

(null)

Kram och god natt på er!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR