Början av sommaren och resan ner...

Denna sommar har vi spenderat på hemmaplan som så många andra. Vi hade fantastiskt väder hemma i början så vi bodde mer eller mindre på stranden och bara packade en ny väska varje dag och drog.  

(null)

(null)

(null)

Sen kom regnet!... sanerade hemma och sorterade allt som gick att styra upp eller förbättra! :) Bejb tuffade på med renoveringen hos sin vän och Adrian har varvat mellan att hjälpa pappa och hänga hemma med mig. 

(null)

(null)

Sen kom tjejerna tillslut och sommaren kunde liksom börja! :) Vår stora tonåring ser vi ju inte så mycket längre av. Kanske lite typ sista sommaren som man hänger tillsammans känns det som haha!, sen får man se hur livet och vardagen ser ut framöver. Men jag är tacksam för all tid man får tillsammans! :)

(null)

Sen kom veckan som vi planerat att besöka Robins tidigare kollega i Tjörn, ute i Göteborgs/Bohuslänsskärgård. Vi hade inte packat så mycket innan så vi tänkte att vi tar en mysfrukost och åker iväg sen! :) 

(null)

Vårat första stopp på vägen blev Gränna! Vi sträckte på benen och köpte på oss lite olika sorters karameller. Förr köpte vi sånna långa polkagrisar, men de blir så kladdiga och så vill man kanske inte äta hela på en gång och att man kanske tröttnar lite på smaken? Så är dessa karamellsåsar bättre! Flera olika smaker  och kladdfritt! :) 

(null)

Efter ca 6 timmar så var vi tillslut framme i Röra för lite middag! Vi förälskade oss i huset och miljön, såå himla fint! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Första middagen var toppen, kul med mycket lokalproducerat och kul och annorlunda mer lite mer vegetariskt! Mot kvällen så gick några av oss ner mot vattnet och tog ett kväll/natt-dopp kl 23 :) Ljuset var såå magiskt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hoppas att ni har en fin sommar! ❤️
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR