Dag 3, besök på Marstrand....

Sovmorgon och frukost i solen i vanlig ordning! Idag bestämde vi oss för att åka ut till Marstrand. Det innebar en biltur på ca en timme till Koön, där vi parkerade. För Marstrand har ingen biltrafik.  

(null)

Asså jag känner ju det nu att jag måste ha levt ett annat liv på västkusten förr. Allt detta med vatten, leva lite enkelt och båt känns liksom så himla rätt! Haha! Nu har vi visserligen lite andra mål framför oss men en båt hade varit trevligt! :) 

Väl på Marstrand så var allt sådär plutti-nuttigt och alla husen är så himla fina! Ja, och så finns det ju så klart monsterhus och monsterbåtar! Haha

Vi tog i alla fall en promenad bort till hamnen och sen en färja ca 20 meter över inloppet till själva ön Marstrand. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Där promenerade vi en stund innan vi kom till Carlstensfästning. Superfint! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi gick runt, åt våfflor och hann med en guidad tur genom fortet. Hade aldrig hittat runt på samma sätt själv och inte fått veta lika mycket! Så det var toppen! :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

När vi var klara och nere i hamnen igen så tog vi en glass innan vi rörde oss mot huset igen. Där väntade lite inhandling av mat och pizzabak!

 Vi gör verkligen aldrig egna pizzor så det var supermysigt att få förbereda allt och göra sina egna varianter. Camilla skulle göra "vita pizzor". Alltså pizzor utan tomatsås, istället så gör man blandningar på typ creme fraiche och gräslök osv, sååå gott.  

(null)

(null)
(null)

(null)

Vi gjorde 4 pizzor totalt till oss. Vita pizzor med chèvre, rödbeta och valnötter samt champinjoner, kantareller och parmesan. Och vanlig med salami, tomatsås och pecorino. Samt en med Ost, skinka och tomatsås. 

Och det blev såå gott! Vi åt ute i solen och bara plockade olika sorter och åt tills vi sprack! 

Efter att vi plockat undan så vankades det bio på övervåningen/loftet. Det är alltså en gammal tom vind som man nu istället isolerat taket på och så fick man en hel våning till. 

(null)


(null)
(null)

Vi drog fram alla Granit-fåtöljer (love them) och madrasser till golvet. Sen slängde vi fram en massa kuddar, duntäcken och tog fram godiset! Camilla och Elin har inte sätt mästerverket "Eurovision song contest- The story of fire saga"- så det behövde vi ju ändra på! Det var ljust när vi började och kolsvart vid midnatt när vi var klara, så mysigt! 

Sen borstade vi alla tänderna och kröp ner i sängarna. Har aldrig sovit så djupt som här borta tror jag! :)


Kram kram 


M

NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR