Dag 4, kabbfiske och sista dagen...

Idag var planen att vi skulle röra på oss från Tjörn. Vi var lite trötta från vår filmkväll men när alla fått frukost i magarna så packade vi ihop allt och tog bilarna ner till hamnen, då vi ändå ska åka sen.  

Vi fiskade lite krabbor och fick hjälp med insamlingen av musslor! :) 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter ca en timme i det härliga vädret så sa vi hejdå och satte vi fart mot Hovenäset där en av mina topp 5 personer och förebilder finns! :) 

Det är så knäppt att det tar ca 1,20 tim med bil man hade varit ca 20-30 min med båt. Så nu när man vet detta och vi kommer att komma tillbaka till Tjörn så kommer det besöket GARANTERAT göras med båt framöver! :) 

(null)     

(null)

Vi köpte med oss lite middag att grilla och hängde kvar ca 2 timmar eller så. Så otroligt fint även där så man smäller ju av lite! :)

Nästa stopp skulle bli Mariestad hos våra fina gamla vänner. Det blev lite kvällsmackor, husesyn och prat så vi liksom typ inte har setts på 7 år eller nått! :) Men vi har nu bestämt att vi ska förbi där igen inom kort. 

Det tar ju ca 3,5 Tim från Stockholm men det är det värt! Speciellt om vi planerar in det och typ bor där över en helg och inte bara snabbt stoppar in huvudet! Haha!

När vi var klara och hoppade vi alla in i bilen igen och körde mot Örebro där vi skulle övernatta på hotell för att vara redo för morgondagens äventyr. I och med att allt i hela Sverige blev fullbokat över någon dag så fick vi bara hålla tummarna! :) 

Vi kom till hotellet vid midnatt, kunde ÄNTLIGEN unna oss en varmdusch med tryck, tvätta håret offentligt för första gången på 4 dagar! Haha! Varken jag eller Elin badar så mycket i Sverige så det var nice! Jag uppskattar båda mycket och det är intressant hur snabbt man vänjer sig! :) 

När vi var klara så hoppade vi ner i sängen och slocknade som små stenar! :) 

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR