Dag 5, hotellfrukost, utflykt och olycka...

Idag behövde vi komma upp vid 09 för att hinna med vår "slot" på hotellfrukosten, jag var fan mest nervös! Haha! Jag har typ inte vaknat innan 11 på hela sommaren.  Men det gick bra! ;) 

Vi packade ihop allt och skruttade ner till frukosten! Jag älskar hotellfrukost och det bästa är att man slipper städa och plocka undan! 

(null)

Planen var att vi skulle till Äventyrsbadet "Gustavsvik", det som i flera dagar varit fritt fram- som nu igår var "fullbokat" i 1,5 veckor framåt... och då vi bokade hotellet strax innan 18 så kunde vi heller inte avboka. 

(null)

(null)

Så vi får chansa! Mailade dem vid 19 när vi var påväg då de hade hunnit stänga. Jag frågade hur många fysiska platser de normalt har över osv? Men det skulle troligtvis vara lugnt. 

(null)

Så vi körde ner mot badet och parkerade. Stod i kö från typ 10.15-11 och när vi var inne vid 11 så var det ingen kö längre utan alla som kom då kunde bara gå in... suck...haha! 

Det blev kö dels för att det inte skulle bli trångt där inne i entrén, förstår tanken och visst det var ju skönt för att när man väl tagit sin nummerlapp så var man ju näst på tur. 

Det hade inte gått snabbare ändå för att alla bara fick plats i entrén... men att ha det som "Corona-åtgärd", medans ingen höll avstånd i köerna, omklädningsrum osv. Det var ju kaos i trappan upp till de större rutschkanorna för att sen upptäcka att det egentligen bara är kö till den största. Så man har stått där i onödan..

Så ja, att ingen var där och organiserade eller att de hade märkt upp i golv eller tak om vart man skulle osv det kan man ju tycka hade varit en bra grej.

Men vi alla hade kul! Vi var där från typ 11-16 och det var snudd på lite för mycket/vilt för Adrian 5 år i vissa av attraktionerna, men det gick bra så länge han åkte med någon av oss vuxna. :)  Skulle rekommendera alla att åka dit om man vill uppleva ett stort bad och vill göra en liten utflykt!

Vi rörde oss sedan hemåt mot Stockholm igen. Bejb körde så bra så jag råkade tomma till lite brevid. Väl borta vid Södertälje så hamnade vi typ precis bakom en olycka. Allt hände så snabbt och några lediga TMA-bilar körde över i ett körfält och stoppade upp trafiken. 

Sen kom brandkåren, ambulans inom någon minut och strax där efter landade en ambulanshelikopter typ 5 bilar framför oss, och lyfte lika snabbt som den kom. Hoppas att det gick bra för dem! :( Vissa bilar skulle rivstarta och vända och köra i motsatt riktning, andra skulle fram och fota och bete sig som arslen :( så tråkigt beteende! :( 

Vi blev nog stående i ca 1 timma tror jag, tråkigt givetvis när man är så nära hemma. Men så är det ibland...När vi väl var iväg och strax hemma så  beställde pizza för att slippa storhandla direkt. Vi packade upp alla packning, så skönt att "nollställa" resan. 

Har svårt att relatera till folk som låter sin väska ligga packad/blöt/med smutstvätt i typ veckor eller till och med MÅNADER!! :O...

Hur gör du? 

Vi köpte frukost efter maten och Elin åkte iväg  till sin pojkvän. Vi andra dök ner i soffan och hade film-mys! 

Äntligen hemma! 

Hoppas att ni har det bra så länge! 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR