Finna mening i allt...

Ja, ska vi ta och prata om vädret eller? Nej, jag vägrar! Haha! Glad att vi hade en fantastisk vecka i alla fall och att vi i princip bodde ute då :) Just nu sitter vi i bilen på väg mot Tjörn så jag hinner skriva en liten trudelutt! :) 

(null)

Den senaste veckan kan sammanfattas med: SANERING. Jag satte fart så fort barnen åkte i princip och har gått igenom varenda lilla vrå, låda och hylla i hela lägenheten. 

Har städat ur hela köket, badrummen och skåpen, hela min och Bejbs garderob. Dammat, torkat, sorterat och fixat! 

Sen brann köp-djävulen av i mig, det är ju fantastiskt hur mycket man kan ledsna på sitt hem av att spendera så mycket tid hemma! Haha! 

Kommer att lägga upp lite inlägg här i veckan vad jag har pysslat med. Men jag kan börja att berätta att första rycket resulterade i alla fall i helt nytt porslin från Rörstrands "Swedish grace" i rosa. Så nu har vi fulla sorteringar av allt och våra gamla IKEA tallrikar har fått flytta ut! :)  

(null)

Sen har jag fixat lite småhörnor och piffat lite så de blivit snyggare! :) Typ som skänken vid matbordet! Lite nya vaser och torkat gräs och ny ljushållare. Håller även på att kolla på nya tavelprints. 

(null)

Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR