Skrubba tills fingrarna blöder...

Idag har jag haft en sån där jobbig, nödvändig och befriande dag! Först så sålde jag en soffa på morgonen, skönt! Sen kom vår AC med Schenker, Nice! Och sen kunde liksom dagen sätta fart.

Jag har just nu lite panik i själen pga att jag tycker att det ser ut som skit här hemma, allt har liksom hamnar överallt och livet har liksom bara "pågått".  

...Och det är exakt så det är! Det var jul och nyår, vi åkte till Thailand, kom hem mer utbränd än utvilad, jag började i ny butik mer eller mindre samma dag som jag landat, in och rodda med det som är 7 gånger mer på alla fronter, när det började arta sig så kom Corona och sen har man bara ångat på liksom. 

Så allt här hemma har bara varit att "överleva"... så nu är det hög tid att börja ta tillbaka kontrollen för snart börjar allt om igen. Så mitt första projekt i detta blev köket! 

Jag jag idag torkat ur varje hyllplan och dammsugit varje låda, rensat ut sånt vi inte använder, sorterat och samlat ihop, städat kryddlådor, baklådor och medicinlådor, putsar golvsocklar, skåpsluckor, i micro och ugn, i microskåpet, städat kylen, sorterat bort gammal medicin som ska lämnas in och slängt baksaker osv... ja ni hör...ALLT! 

Jobbigt som ett JÄVLA AS men sååå skönt! Sen har jag bara gått meter för meter där ifrån och är typ klar med hela vardagsrummet också. Där har jag dammat, hittar bättre plats för ljuslyktor och vaser, städat ur våra spelskåp och dammsugit soffan. Nu är det bara resten kvar! Haha

De andra delarna i mitt Orvar-projekt är dels att går igenom varje rum och fixa allt jag stör mig på. Men främst så är det att:

  • Städa ut förrådet och sortera upp
  • Tömma hela min garderob 
  • Sortera och sälja det sista av barnens kläder och saker så allt som ska bort försvinner. 
  • Tömma och rensa i källaren

Men mer eller mindre så ska varenda pärm, låda och skåp få sig en omgång och inget som inte ska sparas ska vara kvar. 

Om det sen blir så att vi kommer att kunna flytta sen till våren så kommer man oavsett att vara tacksam över detta. Så det känns lite som win-win. :)

När bejb hade byggt klart för dagen så åkte vi och köpte buggar-byxor till Adrian, sååå söta! Han ska (om han kan vakna) åka med pappa imorgon bitti och hänga lite i lägenheten som bejb fixar just nu åt en vän. 

(null)

(null)

Sen drog vi till Pizza hut och åt en liten mys middag! :) Mot eftermiddagen så sprack molnen upp och solen kom fram, så härligt! Det kanske blir lite sol snart igen! 

Kram kram 








NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR