Full rulle hela dagen...

Idag så skulle jag och Adrian iväg på ett ärende på förmiddagen. När vi var klara med det så rörde vi oss mot MOS för lite stros, lunch och bio. Vi såg "Kapten sabeltand och den magiska diamanten".  

(null)

Vi hann gå runt lite innan och kolla lite leksaker innan och sen så gick vi upp för att välja lite godis och dricka. 

(null)

Filmen var superbra och Adrian har verkligen varit UNDERBAR hela dagen! Som han har gått, väntat på tåg och bussar - you name it! Så snäll! 

Av en händelse så skulle pappi också till Friends Arena så vi möttes upp och kunde göra sällskap hem. Då de bygger på centralbron så var det kaos ända bort till Sveavägen så vi vände i början och hamnade instället på Kungsholmen.

 Väl där så var det en så där "magisk sommarstämning" så vi kände bara att vi parkerar och hänger kvar medans trafiken får lättna, ingen stress liksom.  

Så vi ville först ha stenugnsbakad pizza/italiensk men inget föll i smaken så vi hamnade på Levinskys och det blev hamburgare! :) Adrian åt en hel hamburgare själv och jag tog en tryffelburgare med sötpommes och Bejb tog någon klassisk cheeseburgare! Så gott! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi satt bara och åt, pratade, kollade på alla människor och folk som gick förbi. Så himla härlig stämning! :) 

På vägen hem så blev det Bauhaus för att köpa skruv och plugg till bejb, jag kollade in en solstol som jag vill ha och så tar man ju sitt vanliga varv borta på "lull-lull", men nytt för denna gång blev trädgård och ute plats. Så mycket fint det finns att lägga pengar på! Haha! 

Hemma så blev det måndagsmys, japp mys varje dag! :) Vi röjde upp lite snabbt hemma sen åt vi lite glassar och mös i soffan!

Hoppas att ni haft en fin dag! 

Kram kram Dagens strand...

Våra morgnar har typ hittills bestått utav att bejb ringer och väcker mig vid 09.30-10 när han är på väg hem från antingen gym eller renovering... och att vi somnar om och vaknar när han kommer hem haha!  

Då äter vi frukost, packar och åker till stranden. Idag blev det Östnora då bejb skulle iväg på galej efter jobbet och vi kunde inte vara för långt bort. 

Vi har myst, badat, solat, spelat Uno och ätit glass och gifflar! Ja, en typisk stranden dag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Väl hemma igen så har jag packat upp och rensat lite. Elin kom hem efter jobbet och åkte och badade en sväng med lite kompisar. Sen kom hon och hennes pojkvän hit åt lite och hängde med Adrian... eller Adrian hängde med dem rättare sagt! Haha :) 

Men han är så söt som knackar och frågar om han får vara med dem! <3 Han vet vad som gäller och säger de nej, så är det nej. :)

Efter ett tag så hörde jag glassbilen så jag och Adrian drog ut på jakt. Deras hemsida med lokalisering av bil kan ju skrota sig själv så vi har väntat lite, gått runt lite och sedan lokaliserat bilden när melodin gick. Men tillslut så hittade vi bilen! :) 

(null)

"Mamma ta glassen nu, det är tuuungt!"...haha!

Resten av kvällen har bestått av en promenad till återvinningen, städat hemma och hängt lite tvätt! Längtar tills vi flyttar! Älskar att tvätta och ska fixa en sån fin och fräsch tvättstuga som man bara kan stå och mysa i för sig själv "egen tid".. haha! 

Nu blir det lite te och något avsnitt av en serie innan det är dags att ladda om för morgondagen! Det blir nog strand eller häng i närheten sen ska jag in en sväng till jobbet efter lunch för att möta upp vår VD och göra lite ärenden innan jag rör mig hemåt igen! 

Kram kram på er! 

Gårdagen på Skansen...

Igår så var pappi iväg och byggde lite på morgonen och när han kom hem så blev det frukost för oss sjusovare! :) Vi packade väskorna och åkte in mot stan för att göra lite ärenden och ta en dag på Skansen.  

På vägen in så lämnade jag lite tvättade saker på jobbet, lade undan tofflor till Ella som vi skulle prova på vägen hem. 

Sedan tog vi spårvagnen bort till Skansen! :) Då årskortet kostade typ 60 kr mindre än entrén så fixade vi ett varsitt årskort- varför inte :) 

(null)

Det var knappt nått folk inne, lagom i alla fall. Och vi har aldrig sett så mycket djur ute som denna gång! :) Alla 6 st lodjur (som jagade en ekorre som förlorade :’(... en berguv som satt längst fram vid staketet, björnmamman o v hennes 5 ungar och och mer Järv-jäklen såg man! Jag har ALDRIG i mitt liv sett järven på Skansen! 

(null)


(null)

(null)

(null)

Vi strosade runt, njöt av det fina vädret och åt glass på vägen hem! 

(null)

(null)

(null)

Vi hade en toppen mysig dag som avslutades hemma med hamburgare och mys i soffan! 

(null)

(null)

Hoppas att ni haft en fin dag! 

Kram kram