Dagens strand...

Våra morgnar har typ hittills bestått utav att bejb ringer och väcker mig vid 09.30-10 när han är på väg hem från antingen gym eller renovering... och att vi somnar om och vaknar när han kommer hem haha!  

Då äter vi frukost, packar och åker till stranden. Idag blev det Östnora då bejb skulle iväg på galej efter jobbet och vi kunde inte vara för långt bort. 

Vi har myst, badat, solat, spelat Uno och ätit glass och gifflar! Ja, en typisk stranden dag! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Väl hemma igen så har jag packat upp och rensat lite. Elin kom hem efter jobbet och åkte och badade en sväng med lite kompisar. Sen kom hon och hennes pojkvän hit åt lite och hängde med Adrian... eller Adrian hängde med dem rättare sagt! Haha :) 

Men han är så söt som knackar och frågar om han får vara med dem! <3 Han vet vad som gäller och säger de nej, så är det nej. :)

Efter ett tag så hörde jag glassbilen så jag och Adrian drog ut på jakt. Deras hemsida med lokalisering av bil kan ju skrota sig själv så vi har väntat lite, gått runt lite och sedan lokaliserat bilden när melodin gick. Men tillslut så hittade vi bilen! :) 

(null)

"Mamma ta glassen nu, det är tuuungt!"...haha!

Resten av kvällen har bestått av en promenad till återvinningen, städat hemma och hängt lite tvätt! Längtar tills vi flyttar! Älskar att tvätta och ska fixa en sån fin och fräsch tvättstuga som man bara kan stå och mysa i för sig själv "egen tid".. haha! 

Nu blir det lite te och något avsnitt av en serie innan det är dags att ladda om för morgondagen! Det blir nog strand eller häng i närheten sen ska jag in en sväng till jobbet efter lunch för att möta upp vår VD och göra lite ärenden innan jag rör mig hemåt igen! 

Kram kram på er! 
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR