Helgen som varit...

Denna helg har jag varit ledig och det har varit otroligt skönt då veckorna är tunga. Jag har följt försäljningen hemifrån och man blir så glad och stolt när gänget kämpar på! :)

I lördags behövde vi ta in lite backup för att mäkta med. De senaste 3 lördagarna har man verkligen fått gå på knäna så att det har varit snudd på orimligt, så kul att höra att det gjorde susen! 

Vi har ätit supergod mat i helgen och testat på lite nytt för att variera oss lite. Skönt att göra detta när man är ledig då man inte har koll på recepten. Numera så slänger man ju annars ihop en lasagne på några minuter som om man aldrig gjort något annat! Haha

I lördags så åkte jag och Bejb en snabbis till Farsta innan de stängde. Jag behövde lite smått och Robin behövde lite kläder. Jag svängde så klart förbli min andra butik och kollade hur de hade det! Så har det fortfarande så himla fint och jag sög på mig lite inspo som jag ska ta med till Drottninggatan! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag sen så har vi bara myst, barnen har spelat Xbox och Star Stable i omgångar, jag själv har pysslat lite nere i källaren och packar in alla vinterskor i sina kartonger. Försökte hitta Adrians kepsar och vårmössor men de måste ligga här uppe i någon "buffert" låda. Så fortsättning följer! :)

Jag och Ella tog idag ett race efter maten och provade igenom de sommarkläder jag hade beställt till henne, då nu har hon lite nytt och nya shorts inför sommaren. 

Idag tog jag stora barnen lite te och fika efter att vi hade kommit hem igen från våran lilla tripp till Väsby. (Bejb skulle hjälpa sin vän/kollega att få upp en limträ balk lite snabbt.) Jag och Adrian slängde ju ihop världens godaste och saftigaste kanelbullar förra helgen. Perfekt att bara ta fram när man är sugen! Snart dags att göra nya! :) 

Vi och satt i alla fall på varsitt håll och fixade. Ella spelade, Adrian spelade i soffan, Elin pluggade lite och jag satt och skev klart vår nya rutinlista för butiken. 

(null)

Nu är det snart dags att sova, matlådorna är gjorda. Huvudet är rensat och planen för morgondagen är lagd. Jäklar vilken effektiv vecka detta får bli! Haha! 

Vi har tre dagar på oss att få klart en hel veckas jobb! Och veckan därpå är det ju lön så då hinner vi inte med så mycket mer. Så allt hänger liksom på dessa 3 dagar! 

Men det löser vi! 
Kram kram och god natt!